Over Berk+Beuk

Welkom op de site van de centrumscholen Deerlijk. Hieronder scroll je verder doorheen onze geschiedenis, vind je iets meer info over de verschillende vestigingen en onze centrale ligging. Wie verder snuistert onder het tabblad "schoolreglement" vindt heel wat schooleigen info. Veel kijk en leesplezier.

 

In het centrum van een mooi dorp lag er eens een school... Jawel... IN HET CENTRUM!!! Bijna alles is te voet te bereiken. Sport, cultuur, natuur, kerk en winkel, bibliotheek, dictie of muziek.... Teveel om op te noemen. Iedereen is van harte welkom in de berk en/of de beuk.

Ontdek onze school. Fladder gerust eens rond!

Zou het niet fantastisch zijn om als ouder eventjes een vliegje of een vlinder te zijn en eens ‘anoniem’ door de school te fladderen. Dit om zo een beter beeld te krijgen van waar je kind vertoeft en welke leuke activiteiten hij of zij op school beleeft.

Wel, het kan! Met onze schoolfilm laten we je graag eventjes ‘binnenvliegen’. Zo fladder je van berk naar beuk en krijg je op een minuutje tijd een verhelderende kijk hoe het er bij ons aan toegaat. Veel kijkplezzzzzzzzzzzzzier:

Bekijk onze berk+beuk schoolfilm!

Iedereen welkom

Ben je op zoek naar een school in Deerlijk voor je kind? Spring dan zeker eens bij ons binnen en ervaar ook in het echt hoe leuk onze school is. We zzzzzzzoemen samen met je in op ons vele troeven en vertellen je graag hoe we ook jouw kind groots laten groeien! Tot binnenkort!?

Het is ieder jaar spannend afwachten... maar op 1 september starten we met 3 kleine eerste kleuterklasjes waar de peutertjes, na iedere instapdatum, invloeien. Kleuterjuffen die heel nauw samenwerken, plannen en overleggen. Het wordt zeker een gezellige bedoening waar de kleuters zich thuis voelen. Een super belangrijke voorwaarde om te 'ontdekken' en om 'tot leren' te komen!! Laat de talenten maar groeien!!

In de lagere afdeling voorzien we voor elk leerjaar 3 klassen, elk met hun eigen ondersteuning. Het eerste leerjaar vormt daar echter een uitzondering op. In het eerste leerjaar starten we op 1 september met 4 kleine klassen om een stevige basis te kunnen leggen voor een vruchtbare loopbaan!

We wensen iedereen straks veel ontdekplezier toe maar eerst.... vakantie!

berk+beuk. Groots in groeien!