Lancering nieuwe schoolsong ‘Kriebels’ brengt vrolijke noot

Belangrijk bericht aan alle leerlingen van de Berk en de Beuk: WE HEBBEN EEN NIEUW SCHOOLLIED!!!!!

In deze lastige coronatijden willen we met onze school graag zorgen voor een vrolijke noot. Letterlijk en figuurlijk. We doen dit door het lanceren van een gloednieuwe schoolsong om de paasvakantie in te zetten.

De titel van het lied is ‘Kriebels’ en het resultaat is een origineel en professioneel opgenomen lied dat in elke hitlijst zijn plaats kan hebben. Het is een fantastisch nummer geworden, met een catchy melodie en originele teksten. #megatrots #zomerhit

Ben je benieuwd? Ga dan supersnel luisteren... Blijf in je kot, maar ga gerust uit je dak! :-)

Normaal zou de schoolsong voor de eerste keer gespeeld worden op het schoolfeest in juni. Maar we willen in deze coronatijden niet wachten tot dan. Met dit nieuwe schoollied zorgen we graag voor wat extra afleiding tijdens de paasvakantie. We laten het nieuwe lied dan ook graag nu op jullie los.

OPROEP! KLAAR VOOR EEN LEUKE UITDAGING?

Om ons gloednieuwe schoollied op een leuke manier te leren kennen, dagen we al onze leerlingen uit om creatief aan de slag te gaan. Luister goed, studeer de mooie tekst in en ga dan met ons schoollied aan de slag om een coole video te maken. Wat op de video te zien is, bepaal je volledig zelf. Bijvoorbeeld een leuk (TikTok-)dansje maken op het lied, een karaokeversie van het lied creëren, het lied samen met je ouder(s) meezingen, … Zin om je te verkleden in popster? Doen! Zin om zelf een festivaldecor in elkaar te knutselen? Doen!

Jullie filmpjes mogen naar ons toegestuurd worden en mogen ook gepost worden op Facebook of Instagram met als hashtag #berkenbeuk. Als de school dan terug opengaat, mogen de kinderen met de origineelste en tofste filmpjes als prijs de rest van de school trakteren met popcorn!

We kijken er al naar uit om jullie allen terug te zien en samen te zingen en te dansen op onze schoolsong!! Tot snel, hopelijk?! Hou jullie gezond en veilig!

PS: nog een grootse dank-je-wel aan onze muzikale kinderen en muzikanten-papa’s! Hieronder nog een leuke foto van tijdens de opnames.

Terug naar overzicht